-->

Ασύλληπτη τραγωδία: Αυτοί είναι οι δύο σμηνίτες που σκοτώθηκαν στη Βόνιτσα



 https://freshsnews.blogspot.com/2017/09/21-asyllipti-tragodia-aytoi-einai-oi-dyo-sminites-poy-skotothikan-sti-vonitsa.html


Βαρύ πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις – Νεκρά δύο παλικάρια 19 και 25 ετών - Το φρικτό τροχαίο σημειώθηκε όταν το Ι.Χ. που επέβαιναν συγκρούστηκε με φορτηγό – Ελαφρά τραυματισμένος ο τρίτος σμηνίτης που ήταν μαζί στο αυτοκίνητο – Πώς έγινε η τραγωδία

Συγκλονίζει το πανελλήνιο το νέο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με θύματα δύο νέα παιδιά.



Το τραγικό δυστύχημα συνέβη το πρωί της Πέμπτης (21/09/2017), στην Εθνική Οδό Αμφιλοχίας - Βόνιτσας, στα Παλιάμπελα, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρεις σμηνίτες συγκρούστηκε με φορτηγό που οδηγούσε 60χρονος.


Οι τρεις σμηνίτες είχαν φύγει νωρίς το πρωί από το αεροπορικό απόσπασμα Αγρινίου, όπου υπηρετούσαν, με προορισμό τα σπίτια τους.





Σε μια επικίνδυνη στροφή, ενώ στην περιοχή έβρεχε και επικρατούσε ομίχλη, όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες, το αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγό.





Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και μοιραία για τα δύο από τα τρία παλικάρια. Από τα συντρίμμια ανασύρθηκαν νεκροί ο 19χρονος Λεωνίδας Χολέβας που καταγόταν από χωριό του Αστακού και ο 25χρονος Λεωνίδας Ζαχαράκης με καταγωγή από το Δοκίμι Αγρινίου.


Ο τρίτος σμηνίτης, 20 ετών από Ζευγαράκι Αγρινίου, νοσηλεύεται ελαφρά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Λευκάδας, αλλά σε κατάσταση σοκ.


Φωτογραφίες από το σημείο δείχνουν το Ι.Χ. αυτοκίνητο να έχει κυριολεκτικά διαλυθεί.





Όπως αναφέρουν τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, το σημείο που έγινε το τροχαίο είναι καρμανιόλα, καθώς ουκ ολίγοι άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους.
Θρήνος για τον 25χρονο ποδοσφαιριστή Λεωνίδα Ζαχαράκη


Η τραγική είδηση του δυστυχήματος που σημειώθηκε το πρωί στα Παλιάμπελα Βόνιτσας κατά το οποίο έχασαν τη ζωή τους δύο Αιτωλοακαρνάνες σμηνίτες, βύθισε στο πένθος και τον κόσμο του τοπικού ποδοσφαίρου.


Ο 25χρονος οδηγός του οχήματος που έχασε τη ζωή του, ο Λεωνίδας Ζαχαράκης από το Δοκίμι Αγρινίου, αγωνιζόταν και στην ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού του, τον Απόλλων, στην Α’ ΕΠΣΑ.





Συγκλονισμένοι είναι όλοι οι άνθρωποι του Απόλλωνα ενώ από τις πρώτες ενέργειες της ομάδας ήταν η κατάθεση αιτήματος για αναβολή του σαββατιάτικου αγώνα με τον Ναυπακτιακό Αστέρα, που φυσικά αναμένεται να γίνει δεκτό.





H ανακοίνωση του συλλόγου:

Το Δ.Σ. του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΔΟΚΙΜΙΟΥ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του ποδοσφαιριστή μας και συγχωριανού μας ΛΕΩΝΙΔΑ ΖΑΧΑΡΑΚΗ! Δύναμη και κουράγιο στους γονείς και τα αδέρφια!

Καλό ταξίδι...
«Γιατί ρε σειρά; Καλό παράδεισο φίλε»


Σαν βόμβα έπεσε στις Ένοπλες Δυνάμεις ο θάνατος των δύο σμηνιτών. Όσοι γνώριζαν τα δύο παλικάρια δεν μπορούν να πιστέψουν πόσο άδικα και πρόωρα κόπηκε το νήμα της ζωής τους.


Ο 19χρονος Λεωνίδας Χολέβας ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Οπαδός της ομάδας του Παναθηναϊκού και πάντα χαμογελαστός ο Λεωνίδας έφυγε πρόωρα μετά το φρικτό τροχαίο στα Παλιάμπελα Βόνιτσας.


Πολλοί φίλοι και συνάδελφοί του στην Αεροπορία στέλνουν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης συλλυπητήρια μηνύματα και εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στους οικείους του.


Η ανακοίνωση της Πολεμικής Αεροπορίας

Η Πολεμική Αεροπορία εξέδωσε ανακοίνωση για το τροχαίο δυστύχημα, στην οποία αναφέρει:


«Σήμερα, Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017, τρεις (3) Σμηνίτες του Αεροπορικού Αποσπάσματος Αγρινίου, που είχαν εξέλθει από την Μονάδα στις 09:30, επιβαίνοντας σε ΙΧ όχημα, ενεπλάκησαν σε τροχαίο δυστύχημα στα Παλιάμπελα Βόνιτσας.


Οι δύο εξ’ αυτών, ο ένας 25 χρονών και ο άλλος 19 χρονών είναι νεκροί, ενώ ο τρίτος, 20 χρονών, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Λευκάδας με κάταγμα στο χέρι, χωρίς να διατρέχει κανέναν άλλον κίνδυνο.


Τα αίτια του δυστυχήματος διενεργούνται από τις αρμόδιες υπηρεσίες».

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3