-->

Τα top κουρέματα για το 2017 σύμφωνα με τους hairstylists

 http://freshsnews.blogspot.com/2017/01/16-ta-top-koyremata-gia-2017-symfona-me-toys-hairstylists.html
Η σχέση μιας γυναίκας με τα μαλλιά της είναι ιδιαίτερη. Χαρακτηρίζεται από αγάπη και φροντίδα. Θα έλεγε κανείς μάλιστα ότι είναι αμφίδρομη, αφού όταν αυτά είναι λαμπερά, περιποιημένα και υγιή βελτιώνουν τη διάθεση της, ενώ αντίστοιχα η δική της ψυχολογία μπορεί να επηρεάσει τη δική τους «διάθεση» και ποιότητα.

Τα μαλλιά της είναι ιδιαίτερη. Χαρακτηρίζεται από αγάπη και φροντίδα. Θα έλεγε κανείς μάλιστα ότι είναι αμφίδρομη, αφού όταν αυτά είναι λαμπερά, περιποιημένα και υγιή βελτιώνουν τη διάθεση της, ενώ αντίστοιχα η δική της ψυχολογία μπορεί να επηρεάσει τη δική τους «διάθεση» και ποιότητα.
Τα μαλλιά είναι μια από τις πιο εύκολες διεξόδους για αλλαγή, η οποία όχι μόνο θα ανανεώσει τη διάθεση σας, αλλά θα προκαλέσει και τα θετικά σχόλια του περίγυρου σας χάρη στην καινούρια σας εμφάνιση.
Αυτή τη φορά δεν θα αναφερθούμε σε χτενίσματα και χρώματα, αλλά σε κουρέματα και πιο συγκεκριμένα, στα 7 καλύτερα που σύμφωνα με τους hairstylists θα κάνουν θραύση το 2017.
Το μοντέρνο shag κούρεμα
Δεν πρόκειται για ένα κοινό καρέ, αλλά για το ανάλαφρο κούρεμα που χαρακτηρίζεται από πολλά μήκη στα μαλλιά. Η σελέμπριτι που γίνεται πηγή έμπνευσης είναι η Rosie Huntington-Whiteley. Το «κλειδί» αυτού του κουρέματος για να μοιάζει κουλ και μοντέρνο είναι ο τρόπος που γίνεται το φιλάρισμα, το οποίο θα πρέπει να βρίσκεται σε αναλογία και οι αντιθέσεις στο μήκος να μην είναι μεγάλες.
Styling tip: Η μοντέρνα εκδοχή του θέλει τα μαλλιά λεία, λαμπερά και καλοχτενισμένα.



shutterstock
shutterstock
Φυσικά μαλλιά με όγκο
Το συγκεκριμένο κούρεμα, που έχουμε δει να βρίσκεται ανάμεσα στις προτιμήσεις της τραγουδίστριας Αλίσια Κις, αφορά γυναίκες με σγουρά μαλλιά που έχουν πολύ όγκο και σκοπός του είναι να τα φέρει σε μια ισορροπία, χωρίς όμως να χάνουν τον «άγριο» και ατίθασο χαρακτήρα τους, που κάνει την εικόνα της γυναίκας πιο σέξι.

apimages
apimages
Το ιδιαίτερο choppy pixie κούρεμα
Μια από τις σελέμπριτις που το έχει υιοθετήσει και της ταιριάζει χωρίς αμφιβολία είναι η Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια Kiersey Clemons, που αποδεικνύει ότι υπάρχει μια μεγάλη αλλαγή στον τρόπο σκέψης ως προς τα κουρέματα. Πλέον, δεν ισχύει το κλασικό « δεν έχω το ιδανικό σχήμα προσώπου για τόσο κοντό μαλλί», αλλά η μόδα θέλει τις γυναίκες τολμηρές. Τα φυσικά μαλλιά, ακόμα κι αν είναι κοντά, τα βρίσκουμε σε όλα τα μήκη. Το συγκεκριμένο choppy pixie αποπνέει αυτοπεποίθηση και είναι μια δήλωση μόδας.
Styling tip: Μίνιμαλ με όλη την έννοια του όρου. Ελάχιστη ποσότητα ενός ενυδατικού μόνο ελαίου είναι αρκετή για να αναδείξει τα υπέροχα μαλλιά σας.

apimages
apimages
Σγουρά μαλλιά με φιλάρισμα
Ιδανικό κούρεμα για τις γυναίκες με άφρο στιλ στα μαλλιά. Αν η μπούκλες σας είναι πολύ έντονες, τότε προτείνουμε να ζητήσετε από τον κομμωτή να κουρέψει τα μαλλιά με τρόπο, ώστε να φτάνουν πάνω από τον ώμο.
Styling tip: Εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα που σας δίνει το συγκεκριμένο κούρεμα να μην ασχολείστε καθόλου με τα μαλλιά πριν από κάθε σας έξοδο, αφού όσο πιο φυσικά και με όγκο, τόσο πιο εντυπωσιακά.

apimages
apimages
Το κοντό καρέ – μέχρι το πιγούνι, ένα μήκος όλο
Η Γαλλίδα ηθοποιός Léa Seydoux διαθέτει ένα από τα πιο κομψά κουρέματα και αποτελεί πηγή έμπνευσης για το 2017. To «chin-length bob» , δηλαδή το καρέ που που φτάνει μέχρι το πιγούνι είναι ιδανικό για γυναίκες με ίσια μαλλιά ή για εκείνες με ίσια μαλλιά και χοντρή τρίχα. Το φιλάρισμα δεν ταιριάζει σε αυτό το τρεντ.

apimages
apimages
Soft undercut
Τα μαλλιά είναι ελαφρώς πιο κοντά στο πίσω μέρος του κεφαλιού και το φιλάρισμα είναι «ατίθασο». Ενα κούρεμα πολύ δημοφιλές με την Alexa Chung να το υποστηρίζει στο μέγιστο βαθμό.
Styling tip: Το κυματιστό look – εκτός από τις άκρες- το αναδεικνύει.

apimages
apimages
Καρέ με έμπνευση από το 1930s
Ενα «γλυκό» αλλά άκρως θηλυκό και σέξι κούρεμα, με το μήκος των μαλλιών να φτάνει σχεδόν μέχρι το πιγούνι και αισθητό φιλάρισμα. Η Μιράντα Κερ το διάλεξε και γοητεύει, γιατί όχι και εσείς;
Styling tips: Περιποιηθείτε τα μαλλιά από τη μέση και κάτω και όχι από τη ρίζα τους. Το wavy look ταιριάζει ιδανικά στο κούρεμα.
apimages

bovary

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3