-->

Παρουσία Αρχηγών των Ε.Δ Αιγύπτου -Ελλάδας η Τελική φάση της «MΕΔΟΥΣΑΣ 3/2016»


Από τις 6 έως τις 9 Δεκεμβρίου 2016, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων της Αιγύπτου, Lieutenant General Mahmoud Hegazy, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, μετά από πρόσκληση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Ναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη ΠΝ.
Την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και ο Αιγύπτιος  Αρχηγός  θα παρακολουθήσουν αντικείμενα της κοινής Eλληνοαιγυπτιακής Αεροναυτικής άσκησης “ΜΕΔΟΥΣΑ 3/16”, στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή ανατολικά Κρήτης, επιβαίνοντας διαδοχικά στην Φ/Γ TAHYA MISR και στην Φ/Γ ΝΑΒΑΡΙΝΟ.fremm-frigate-tahya-misr-egypt
Να σημειώσουμε εδώ οτι η  Αιγυπτιακή Φρεγάτα Φ/Γ TAHYA MISR  έχει κατασκευαστεί  το 2015 στα Γαλλικά Ναυπηγεία
Οι φρεγάτες της κλάσης FREMM είναι σκάφη πολλαπλών δυνατοτήτων, εξίσου ικανές στον αγώνα κατά ιπταμένων στόχων, στόχων επιφανείας και υποβρυχίων.
Διαθέτουν το πρωτοποριακό ραντάρ πολλαπλών λειτουργιών Herakles, πυραύλους επιφανείας-αέρος Aster, πυραύλους cruise MdCN, πυραύλους επιφανείας-επιφανείας Exocet MM40, τορπίλες MU90 και πυροβόλο των 76χλστ. Οι φρεγάτες έχουν μήκος 142 και πλάτος 20 μ. και εκτόπισμα 6.000 τόνων.
Αν και έχει γ 145 μέλη πληρώματος, το σύνηθες πλήρωμα αποτελείται από 108 άτομα, στα οποία περιλαμβάνεται και το πλήρωμα του ελικοπτέρου που διαθέτει. Το Αιγυπτιακό Ναυτικό πιστεύεται πως τα προμηθευτεί ελικόπτερα NH90 για τις φρεγάτες που θα αποκτήσει.
Οι φρεγάτες προωθούνται από ένα υβριδικό σύστημα πρόωσης CODLOG (COmbined Diesel eLectric Or Gas) που παρουσιάζει εξαιρετικά χαμηλό ακουστικό ίχνος.
Το σκάφος αναπτύσσει μέγιστη ταχύτητα 27 κόμβων. Με οικονομική ταχύτητα 15 κόμβων η ακτίνα δράσης του φτάνει τα 6.000 ναυτικά μίλια.cv2zchmwoaautej-jpg_large
Την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων της Αιγύπτου θα επισκεφθεί το ΓΕΕΘΑ.
Ο Αιγύπτιος Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων ήταν παρών και στην Άσκηση ΜΕΔΟΥΣΑ 2015 που διεξήχθη στην ίδια περιοχή την ίδια εποχή ,όπου και συνεχάρη το Προσωπικό της 115 ΠΜ για τα  αποτελέσματα της Ασκήσεως !

veteranos

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3