-->

Αυτό είναι το μεγαλύτερο σπήλαιο του κόσμου που διαθέτει δική του ζούγκλα και ποτάμι. Το φαντασμαγορικό μυστικό έμεινε κρυμμένο για εκατομμύρια χρόνια! (φωτο)...

 http://freshsnews.blogspot.gr/2015/03/cave.html
Η σπηλιά Σον Ντούνγκ, που βρίσκεται στο κέντρο του Βιετνάμ, θεωρείται η μεγαλύτερη σπηλιά που έχει ανακαλυφθεί ποτέ και προκαλεί πραγματικό δέος στους επισκέπτες, οι οποίοι μπορούν να απολαύσουν την άγρια φύση σε όλο της το μεγαλείο.

Μέσα στη σπηλιά υπάρχει ένα τεράστιο ποτάμι που τη διαπερνάει, μια ολόκληρη ζούγκλα, ενώ ο μυστηριώδης ήχος σφυρίγματος που βγαίνει από αυτή, συνεχίζει να «τρομοκρατεί» κατοίκους και επισκέπτες.

Ανακαλύφθηκε το 1991 από έναν αγρότη της περιοχής, ωστόσο, μόλις το 2009 δημοσιοποιήθηκε η ανακάλυψή της, αφού, πρώτα, Βρετανοί επιστήμονες την εξέτασαν εξονυχιστικά.

Ο μεγαλύτερος θάλαμος της σπηλιάς είναι περισσότερο από 5 χιλιόμετρα σε μήκος, 200 μέτρα ύψος και 150 μέτρα πλάτος.

Μάλιστα, το 2010, όταν μια ομάδα ερευνητών βρήκε μια έξοδο από τη σπηλιά, παρατήρησε μερικά μαργαριτάρια που είχαν το ίδιο μέγεθος με μια μπάλα του μπέιζμπολ γεγονός πραγματικά ανεξήγητο.

Στις αρχές του Αυγούστου ξεκίνησαν και οι πρώτες εξερευνήσεις για το κοινό με την άκρως τσουχτερή και απαγορευτική τιμή των 3.000 δολαρίων το άτομο.













 iefimerida.gr

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3