-->

Πώς γυμνάζεται το πέος σας ενώ κοιμάστε!!!

http://freshsnews.blogspot.com/2015/02/eno-koimaste.html


Αν θέλετε να διατηρήσετε το μέγεθος του πέους σας και να το κρατήσετε πάντα έτοιμο για ''δράση'', είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς να το γυμνάζετε. 

Ενώ ο "μυς της αγάπης" δεν είναι στην πραγματικότητα ο ίδιος ένας μυς, το μέλος σας περιέχει σπογγώδη ιστό και θαλάμους που γεμίζουν με αίμα ώστε να γίνει σκληρότερο και μεγαλύτερο, γι 'αυτό είναι σημαντικό να το γυμνάζετε, όπως και κάθε άλλο μέρος του σώματος. Μπορείτε να γυμνάζετε το πέος σας συμμετέχοντας σε δραστηριότητες που αυξάνουν τη ροή του αίματος σε αυτό. 

Και ο καλύτερος τρόπος για να διευκολύνετε τη ροή του αίματος και τη διατήρηση του μήκους του πέους είναι να κάνετε τακτικά σεξ και / ή να αυνανίζεστε περισσότερο. Με απλά λόγια, πρόκειται για μια περίπτωση στην οποία ή το χρησιμοποιείς ή το χάνεις. Όσο περισσότερο μπορείτε να κάνετε σεξ ή να αυνανίζεστε τόσο σε καλύτερη κατάσταση θα βρίσκεται το πέος σας. Κάτι άλλο που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι τα πέη σας, στην πραγματικότητα, γυμνάζονται από μόνα τους κατά την διάρκεια του ύπνου

Γυμνάζοντας το πέος σας ενώ κοιμάστε! 


Το πέος σας  πραγματικά προπονείται ενώ κοιμάστε. Εκείνες οι κατά την διάρκεια της νύχτας αλλά και οι νωρίς το πρωί στύσεις εκτελούν μια σημαντική λειτουργία. Είναι ένας τρόπος για το πέος σας να ''φουσκώνει'' και να γυμνάζεται.

Αυτές οι στύσεις ονομάζονται "νυκτερινές στύσεις," και εξυπηρετούν διάφορους σκοπούς, όπως η προώθηση οξυγόνωσης και ροής του αίματος προς το πέος βοηθώντας στην πρόληψη της στυτικής δυσλειτουργίας (ΣΔ). 


Πλέον, από βιολογική άποψη, το να ξυπνάτε με το "μικρό φίλο" σας έτοιμο για ''δράση'' με την σύντροφό σας κοντά, σας βοηθά στην διαδικασία της αναπαραγωγής. Δεν είναι αυτό βολικό; Αυτός ο «μικρός βοηθός της φύσης" είναι επίσης μια φυσική θεραπεία επιμήκυνσης του πέους, βοηθώντας να διατηρηθεί το μέγεθος του πέους με το συνεχές τέντωμα του ιστού του πέους. 

Όταν έχετε μια στύση, η οξυγόνωση του αίματος γεμίζει το πέος, γεγονός που το καθιστά σκληρό. Το να υπάρχει καλή ροή του αίματος είναι μια σημαντική συνιστώσα για την επίτευξη και διατήρηση της ίδιας της στύσης .

 Όλοι οι υγιείς άνδρες με φυσιολογική στυτική λειτουργία έχουν πολλαπλές στύσεις κατά τη διάρκεια του κύκλου του ύπνου τους. Καθώς μεγαλώνετε, θα  παρατηρήσετε ότι αυτές οι νυκτερινές και πρωινές στύσεις δεν είναι τόσο ισχυρές ή τόσο συχνές όσο είχατε όταν ήσασταν νεότεροι.

 Ένας από τους λόγους που οι νυκτερινές στύσεις μειώνονται με το πέρασμα της ηλικίας είναι λόγω της μειωμένης τεστοστερόνης, όμως η απουσία της και άλλα προβλήματα στύσης μπορεί να υποδεικνύουν ένα μεγαλύτερο πρόβλημα υγείας

Εάν δεν μπορείτε να θυμηθείτε την τελευταία φορά που ξυπνήσατε με μια σκληρή στύση, ή αν έχετε βιώσει στυτική δυσλειτουργία, ενώ ήσασταν ξύπνιοι, μιλήστε με το γιατρό σας, επειδή η στυτική δυσλειτουργία (ΣΔ), μπορεί να είναι ένα σημάδι  καρδιακών παθήσεων . 

Το μειονέκτημα του να έχετε λιγότερες νυκτερινές στύσεις μεγαλώνοντας είναι ότι σταματάτε να λαμβάνετε τα οφέλη της ''επέκτασης'' και της εκγύμνασης που αυτές παρέχουν. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αρχίσετε να ''εργάζεστε'' πιο σκληρά κατά τις ώρες του μη-ύπνου. Εάν δεν ασκείτε το πέος σας τακτικά, το πέος σας μπορεί, πραγματικά, να συρρικνωθεί κατά 1-2 εκατοστά. 

Μερικοί από τους άλλους κινδύνους της απώλειας του μήκους του πέους είναι η  αύξηση του σωματικού βάρους,  η γήρανση (λόγω της έλλειψης  χρήσης του πέους και της μείωσης των ορμονών), η κληρονομικότητα και η χειρουργική επέμβαση στον προστάτη. Περίπου το 70% των ανδρών που έχουν αφαιρέσει τον προστάτη τους έχουν απολέσει ταυτόχρονα και  μερικούς πόντους από το μήκος του πέους τους. 

Οι ασθενείς με καρκίνο του προστάτη δεν είναι συχνά σε θέση να επιτύχουν στύση για 6-24 μήνες, έτσι οι γιατροί συνταγογραφούν μερικές φορές αντλίες πέους. Μια αντλία πέους είναι ένα εργαλείο που κρατά το αίμα που ρέει μέσα και έξω, και αυτό βοηθά στην πρόληψη μόνιμης συρρίκνωσης τεντώνοντας τον ιστό του πέους. 

Πώς να κάνετε έλεγχο για να δείτε αν έχετε 

νυκτερινές στύσεις 

Αν δεν ξυπνάτε με στύση και δεν είστε σίγουρος αν εξακολουθείτε να έχετε ακόμη νυκτερινές στύσεις, εδώ είναι ένα απλό τεστ στυτικής δυσλειτουργίας που μπορείτε να κάνετε για πάνω από τρεις νύχτες στην ησυχία του σπιτιού σας. Πριν γελάσετε, αυτό είναι πραγματικά ένα  τεστ που χρησιμοποιείται από τους ουρολόγους, και ονομάζεται ΝΡΤ. 

Αποτέλεσμα εικόνας για nocturnal erection test

Πάρτε μια λωρίδα τεσσάρων έως έξι σφραγίδων (θα χρειαστείτε μια λωρίδα για κάθε νύχτα). Τυλίξτε την ταινία γύρω από τον άξονα του πέους και υγράνετε ώστε να σφραγίσει το δαχτυλίδι. Μόλις η σφραγίδα γίνει ξηρή, τοποθετήστε προσεκτικά το πέος σας σε σορτς ή στα εσώρουχα σας για να προστατεύσετε την σφραγίδα ώστε να μην ξεκολλήσει. Το πρωί, ελέγξτε για να δείτε αν οι σφραγίδες έχουν σπάσει κατά μήκος της διάτρησης τους. Κατά τη διάρκεια τουλάχιστον μίας από τις τρεις νύχτες θα πρέπει να δείτε το δαχτυλίδι των σφραγιδών σπασμένο. Εάν ο δακτύλιος δεν έχει σπάσει μπορεί να υπάρχει πρόβλημα, και θα πρέπει να μιλήσετε με το γιατρό σας. 

Στυτική Δυσλειτουργία και καρδιακές παθήσεις 

Εάν δεν έχετε νυκτερινές στύσεις ή αν έχετε πρόβλημα με τη στυτική λειτουργία σας κατά τις ώρες που είστε ξύπνιος, μιλήστε με το γιατρό σας ώστε να κάνετε καρδιολογικές εξετάσεις . 

Η έλλειψη των νυκτερινών στύσεων είναι ένα από τα σημάδια της Στυτικής Δυσλειτουργίας,  η οποία  είναι συνδεδεμένη με πρόωρο θάνατο. Έτσι, ακόμη κι αν η εκγύμναση του πέους σας είναι σημαντική, θα πρέπει επίσης να γυμνάσετε την καρδιά σας και να τρώτε υγιεινή διατροφή για να προστατεύσετε τόσο την καρδιά σας όσο και την ζωή σας. 

Όταν το μέγεθος μετράει 

Εάν ανησυχείτε μήπως ελαττωθεί  το μήκος του πέους σας, το καλύτερο και πιο ευχάριστο σχέδιο είναι να το χρησιμοποιείτε όσο το δυνατόν περισσότερο. 

Υπάρχουν διαδικασίες επιμήκυνσης του πέους , αλλά όλες έχουν κάποιες παρενέργειες ή μειονεκτήματα.

 Ένα από τα ενδιαφέροντα γεγονότα όσον αφορά το πέος , είναι ότι περίπου το 50% του πέους σας είναι πραγματικά μέσα στο σώμα και το οποίο ένας ανασταλτικός σύνδεσμος αποδίδει στο οστό της λεκάνης σας. 

Κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης, ο γιατρός απελευθερώνει το σύνδεσμο έτσι ώστε το περισσότερο μέρος του πέους να μπορεί να κινηθεί έξω από το σώμα.

 Είναι μια σοβαρή διαδικασία που παίρνει αρκετό χρόνο για να επουλωθεί, έτσι θα πρέπει να εξετάσουμε αν αυτή η κερδισμένη επιπλέον ίντσα αξίζει τον κόπο. Αν η περιφέρεια, σας ανησυχεί περισσότερο από το μήκος, υπάρχουν κάποιες διαδικασίες διεύρυνσης πέους. Μπορείτε να τοποθετήσετε ιατρικά μοσχεύματα σιλικόνης, λίπους, ή ιστού στο πέος σας. 

Μια άλλη διαδικασία που βελτιώνει την περίμετρο είναι η έγχυση υαλουρονικού οξέος (μια ουσία που βρίσκεται στο σώμα μας) στο πέος. Λέγεται ότι είναι οδυνηρή, αλλά αποτελεσματική. Η διατήρηση υγιούς σεξουαλικής ζωής παραμένει η καλύτερη φυσική"σεξ-άσκηση" που μπορείτε να ακολουθήσετε (μαζί με την άσκηση, τη διατροφή και αλλαγές στον τρόπο ζωής). 

Υπάρχουν επίσης και άλλες σημαντικές ασκήσεις για το σεξ για τους άνδρες, που μπορούν να βοηθήσουν στην ενίσχυση των μυών και να αυξήσουν την αντοχή και την ευελιξία για καλύτερη απόδοση. Οι περισσότεροι άνδρες θα συμφωνήσουν ότι το σεξ σε τακτική βάση, ώστε να διατηρηθεί το μέγεθος του πέους, ακούγεται πολύ πιο ελκυστικό από την εγχείριση ή την έγχυση στο πιο ευαίσθητο μέρος του σώματος τους , εκτός εάν υπάρχει σοβαρός ιατρικός λόγος για αυτό.

prostate

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3