-->

Πέος | Σούπερ κόλπα για όλα τα μεγέθη


http://freshsnews.blogspot.com/2012/06/blog-post_02.html

Ή στραβό είναι το πέος ή στραβά αρμενίζουμε!

Έχεις μάθει να βλέπεις ένα πέος σε στύση όρθιο και στην ευθεία. Έλα όμως που το πέος του νέου αγαπημένου σου γέρνει αρκετά. Η κάμψη του πέους (στράβωμα φαλλού) μπορεί να είναι συγγενής δηλαδή ο καλός σου να γεννήθηκε έτσι ή να την απόκτησε στη διάρκεια του βίου του.
Αν η καμπύλη που διαγράφει το πέος του δεν είναι πολύ μεγάλη, τότε λογικά στην επαφή σας δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Κανονικά, ο κόλπος διαμορφώνεται έτσι ώστε να αγκαλιάζει κάθε φορά το πέος.
Σε περίπτωση που νιώθει πόνο κατά την επαφή, άφησέ τον να επιλέξει την στάση που τον βολεύει. Τα κουταλάκια (πλάι πλάι) θα ήταν μια σίγουρη επιλογή για εσάς τους δύο.
Προσοχή: αν μιλάμε για έντονα στραβό πέος, ίσως το χειρουργείο να είναι η λύση που ζητάτε.
Η λύση στο πρόβλημα σας είναι η χειρουργική αποκατάσταση που γίνεται με χειρουργείο μιας ημέρας. Δεν είναι λίγες οι παθολογικές καταστάσεις που σχετίζονται με την κάμψη και την αδυναμία ευθειασμού του πέους κατά τη διάρκεια της στύσης. Ανάμεσά τους ο σακχαρώδης διαβήτης, ο αλκοολισμός, ο τραυματισμός, αλλά και παλαιότερα αιματώματα που αναπτύσσουν ρικνωτικές ταινίες πάνω στην απονεύρωση του πέους. Η χειρουργική αποκατάσταση γίνεται με την εκτομή (αποκοπή) της ινώδους ταινίας και την τοποθέτηση μοσχεύματος στη θέση της, εάν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Λεπτό προς λεπτό, το πέος το λεπτό!

Είναι μεν μακρύ αλλά τα πέος τούτο σε στύση είναι πολύ λεπτό. Και πως να του το πεις, τη στιγμή που εκείνος νομίζει πως είναι ο Χουντίνι και κάνει θαύματα με το όργανό του. Η αλήθεια είναι πως πρέπει να βρείτε στάσεις που να ευνοούν την τριβή. Για παράδειγμα, στα τέσσερα, μπορεί εύκολα να αυξηθεί η απόλαυσή σου ενώ δεν ισχύει το ίδιο με τη στάση γυναίκα από πάνω, που θα τον νιώθεις μέσα σου σαν τρυπάνι.
Αν μιλάμε για πολύ αδύνατο πέος, μια εναλλακτική θα ήταν η πάχυνση. Η επέμβαση γίνεται με την έγχυση υλικού στα σημεία ανάμεσα στην περιτονία του Bucks και του δαρτού χιτώνος, έτσι ώστε να αυξηθεί η διάμετρος του πέους. Πρόκειται για απλή και ασφαλή μέθοδο, η οποία επιτρέπει αρκετές επαναληπτικές εφαρμογές. Το υλικό που χρησιμοποιείται μπορεί να είναι μικρολιπώδης έγχυση (αυτολόγος ιστός-λίπος), χοριολιπώδες εμφύτευμα (αυτόλογος ιστός) ή άλλα υλικά πλήρως συμβατά με τον ανθρώπινο οργανισμό.

Παχύ μεν, κοντό δε!

Θα πεις πόσο βαθιά να φτάσει τούτο το πέος που με μια πρώτη ματιά δεν σε ενθουσιάζει. Βέβαια το πόσο κοντό είναι το παχουλό πέος, παίζει σημαντικό ρόλο αφού μπορεί να είναι πιο ικανοποιητικό από ένα μακρύ και λεπτό. Σίγουρα πρέπει να αποφεύγετε στάσεις στα όρθια που δεν ευνοούνται ενώ η γυναίκα από πάνω, θα σε κάνει να τον αισθανθείς ακόμα μεγαλύτερο.
Ένα τέτοιο αγόρι είναι πολύ πιθανό να έχει αναπτύξει και τις ικανότητές του στα προκαταρκτικά, οπότε και από εκεί έχεις να κερδίζεις πόντους πάθους.
Αν πάλι μιλάμε για τραγικά κοντούλι πέος, μπορείτε να δοκιμάσετε και την ιατρική οδό με επιμήκυνση πέους. Συνήθως με τη μέθοδο αυτή μπορεί να επιμηκυνθεί μέχρι το1/3 του μήκους του εκτεθειμένου τμήματος του ανδρικού μορίου και να μεγαλώσει από 1 - 3 ίντσες. Η τομή είναι οριζόντια και γίνεται πάνω από τη βάση του πέους, όπου με λεπτές κινήσεις γίνεται η παρασκευή και η λύση του κρεμαστήριου συνδέσμου από την ηβική σύμφυση. Στη συνέχεια παρασκευάζεται το κρυμμένο τμήμα του πέους που βρίσκεται κάτω από την ηβική σύμφυση. Μπορεί να γίνει και μικρολιποαναρρόφηση στην περιοχή του τριχωτού σε ιδιαίτερα παχύσαρκα στην περιοχή άτομα. Μάλιστα, το λίπος που λαμβάνει ο χειρουργός μπορεί να το επανεγχύσει, προς πάχυνση του πέους.

Το κεφάλι δεν φαίνεται... καθόλου!

Απορείς γιατί δεν βλέπεις το κεφαλάκι του πέους και ντρέπεσαι να το συζητήσεις μαζί του. Ειδικά μετά από έντονο σεξ, εκείνος αντί να το ευχαριστιέται πονάει ακόμα πιο πολύ.
Εδώ δεν υπάρχουν πολλές εναλλακτικές στις στάσεις που θα δοκιμάσετε.
Συνήθως οι άντρες φτάνουν στο ιατρείο του πλαστικού χειρουργού με συμπτώματα του έντονου πόνου κατά τη στύση ή έπειτα από μικροτραυματισμούς κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.
Το πρόβλημα μπορεί να είναι επικίνδυνο εάν η στένωση είναι πολύ μεγάλη, γιατί μπορεί να οδηγήσει σε μια άκρως επείγουσα κατάσταση, την παραφίμωση, η οποία πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα με χειρουργική επέμβαση. Συνήθως η επέμβαση της φίμωσης γίνεται με τοπική αναισθησία και η διάρκεια του χειρουργείου είναι πολύ μικρή. Εάν συνυπάρχει και βράχυνση του πέους, γίνεται ταυτόχρονα και επιμήκυνση.

Μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες!

Κατεβάζει το παντελόνι και βλέπεις πόσο μα πόσο προικισμένος είναι! Έλα όμως που η συνουσία μπορεί να γίνει παράλογα επώδυνη για σένα! Μπορείτε ειδικά στις πρώτες σας επαφές, να χρησιμοποιείτε ένα λιπαντικό με βάση το νερό. Έτσι το πέος του θα γλυστρά ευκολότερα στον κόλπο σου.
Μην ανησυχείς πάντως, γιατί μετά από κάποιες επαφές, ο κόλπος που είναι σούπερ ελαστικός θα δεχτεί καλύτερα το μεγάλο πέος του. Για αρχή, μπορείτε να αρκεστείτε στο ιεραποστολικό και να αποφύγεις τις τακτικές βαθύ λαρύγγι όταν του κάνεις στοματικό

πηγή:womenonly.gr

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3