-->

Nokia: Φθηνά Dual SIM κινητά, για σένα που θέλεις να έχεις 2 αριθμούς σε μία συσκευή

Nokia X1-01 Dual SIM
Θα έχετε προσέξει καθημερινά όπου κινείστε, σε φίλους, συναδέλφους, γνωστούς κλπ, ότι δεν είναι λίγοι αυτοί που κυκλοφορούν έχοντας δύο κινητά μαζί τους, το ένα με συμβόλαιο και το άλλο καρτοκινητό, είτε δύο καρτοκινητά, για να επικοινωνούν οικονομικά με φίλους που έχουν αντίστοιχα καρτοκινητά και έχουν δωρεάν ή πολύ φθηνή επικοινωνία μεταξύ τους… Με ένα Dual SIM κινητό ωστόσο μπορεί όποιος θέλει να συνδυάσει δύο αριθμούς σε μία μόνο συσκευή!
Η Nokia αυτές τις μέρες παρουσίασε δύο νέα Dual SIM κινητά, το Nokia X1-01 και το Nokia C2-00, η διάθεση των οποίων στην Ελλάδα αναμένεται να αρχίσει σύντομα.
Το Nokia X1-01 Dual SIM επιτρέπει στους καταναλωτές να προσαρμόσουν τη χρήση δύο καρτών SIM στις προσωπικές τους ανάγκες. Οι χρήστες μπορούν για παράδειγμα να δώσουν ξεχωριστό όνομα σε καθεμία από τις δύο κάρτες, να ορίσουν ξεχωριστό λογότυπο που θα εμφανίζεται στην οθόνη, αλλά και να ορίσουν διαφορετικό ringtone για κάθε SIM. Το Nokia X1-01 διαθέτει επίσης music player, ραδιόφωνο FM και άλλα εργαλεία για την καλύτερη απόλαυση της αγαπημένης σας μουσικής.
Tο Nokia C2-00 είναι το πρώτο κινητό που διαθέτει λειτουργία “easy swap”, με την οποία ο χρήστης αλλάζει κάρτες SIM χωρίς να χρειάζεται να σβήνει τη συσκευή. Το Nokia C2-00 αναγνωρίζει μέχρι πέντε διαφορετικές κάρτες SIM με τις αντίστοιχες ρυθμίσεις, ώστε ο χρήστης να μην χρειάζεται να αλλάζει settings κάθε φορά που χρησιμοποιεί διαφορετική κάρτα SIM. Επίσης, χάρη στη λειτουργία SIM key manager, η αντιγραφή των επαφών από τη μία SIM στην άλλη ή στη μνήμη του τηλεφώνου γίνεται μία πολύ εύκολη υπόθεση. Tο Nokia C2-00 υποστηρίζει έως 32GB μνήμης και επίσης επιτρέπει την πρόσβαση σε υπηρεσίες internet και email.
Nokia C2-00 Dual SIM
Χάρη στα κινητά με υποστήριξη διπλής κάρτας SIM, όσοι καταναλωτές ανησυχούν, είτε για το κόστος του λογαριασμού κινητής τηλεφωνίας, είτε θέλουν να συνδυάσουν κάρτες από δύο ή περισσότερους παρόχους, μπορούν να πετύχουν τη βέλτιστη οικονομία.
Τα Dual SIM κινητά απευθύνονται επίσης και σε αυτούς που θέλουν να διαχωρίσουν τα επαγγελματικά από τα προσωπικά τους τηλεφωνήματα ή ακόμη και σε διαφορετικά μέλη μιας οικογένειας, και να χρησιμοποιούν μια κοινή συσκευή με διαφορετικές ρυθμίσεις για κάθε περίπτωση.
Η διάθεση των δύο αυτών Dual SIM κινητών της Nokia στην Ελλάδα θα αρχίσει τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου, με προτεινόμενη τιμή τα 45 ευρώ για το Nokia X1-01 και τα 55 ευρώ για το Nokia C2-00.

http://www.xblog.gρ

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3